Dorohoi News Logo

[FOTO] Reiki este un dar de la Dumnezeu, un sistem de vindecare şi o cale de a-ţi accelera dezvoltarea spirituală!

ReiKi

Reiki, in japoneza, are mai multe intelesuri: REI – intelepciunea divina, minune, universal, luminozitatea divina, omniprezent, stralucitor, universal, clar, etc.  KI – energia vitala, forta universala, forta generatoare a cerului si a pamantului. (In chineza se numeste chi, in sanscrita – prana, in crestinism lumina etc.)

Exista o sursa de lumina care in Reiki este numita SURSA UNIVERSALA DE ENERGIE, dar care este aceeasi cu sursa pranei sau cu Duhul Sfant ortodox.

Reiki este o energie veche din timpuri atlante. Este un sistem de împuternicire prin IUBIRE, prin care oamenii se pot vindeca pe ei înşişi, pe alţii şi pe Mama Pământ. Nu este nimeni pe pământ care să nu o poate face. Reiki este o energie a fortei vitale, invizibila dar palpabila, infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura.

Oamenii au practicat arta punerii mainilor spre vindecare de la inceputul timpurilor. Această energie este cunoscută sub mai multe nume: CHI (în China), PRANA (în India), REIKI (în Japonia). Este un instinct natural sa pui mana pe cel ranit, trist sau bolnav. Mamele sunt un exemplu in acest sens, cand copilul este bolnav ea pune mana in locul dureros.  Atingerea umana inseamna vindecare si dragoste. Aceasta energie este una si aceeasi  cu energia folosita de practicantii Reiki. Vindecatorul Reiki are acces extins la acesta energie datorita INITIERII pe care o primeste, care elimina blocajele din canalele de energie ale corpului sau.

Initierea conecteaza practicantul Reiki cu sursa de energie universala. Reiki nu este numai pentru cei ce vor sa practice vindecarea, ci si pentru cei care vor sa se perfectioneze din punct de vedere spiritual. Reiki va da posibilitatea de autovindecare atat fizic cat si spiritual. Este un mod de a abandona vechi obisnuinte sau dependente, de a vindeca la nivel mental si emotional.

Reiki este o forma de manifestare a puritatii inimii noastre! (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web